Grönängens Kaninuppfödning

Grönängens Mnemosyne

 Svart hona född 18 juni 2010. Till hoppning alt. kelhem där hon får komma ut mycket.


"Nemo" är en social tjej med mycket energi. Hon tycker om att mysa men sitter inte gärna still långa stunder. En snäll och framåt tjej som inte är rädd för mycket. Vid 8 veckor väger hon knappt 2½ kg och är i princip färdigväxt. Hon är selvan och är hopptränad, dock sparsamt. Har debuterat med en matte som är elak nog att inte träna på 3 mån innan debut ;) Kom inte i mål men tyckte att tävlingsmiljön var hur kul som helst. När hon hoppat hemma har hon visat sig vara en naturbegåvning som förstod direkt.

Fler bilder finns här.

u. Paradisets en Sfinx för Osiris
e. Söderskogens Professor Balthazar, viltsiames vädurskorsning. Medelklassad, jättegosig kille med mycket energi.

Pris 300 kr inkl härstamningsbevis, köpeavtal, övergångsfoder, faktamapp och tävlingsbok. Jag kan även tänka mig att lämna ut henne till fodervärd. Leverans går alltid att ordna runtom i Sverige och även till Norge.

 

Övrigt

Jag har en del tillbehör som ska säljas, framförallt skålar, flaskor, transportburar och selar. Ska gå igenom och fota lite när jag får tid. Tills vidare, maila om det är något särskilt ni är ute efter!

Behöver du hjälp med kloklippning eller annan rådfrågning? Hör av dig, jag svarar gärna på frågor och kan hjälpa till med klippning om ni bor i närheten.